Overveldande!

Då eg trykte «publiser» på delingsknappen på Facebook, var det som om det siste blogginnlegget mitt eksploderte ut i kosmos! Det har forårsaka ein straum av respons, og ufatteleg mange har delt det via sosiale medier. Takk til alle. Det er tydeleg at dette er eit omfattande og ikkje heilt ufarleg tema, og det er viktig at vi respekterer kvarandre som menneske uansett kva vi bygger vår ståstad på. Kjenner vi at det er vanskeleg, må vi gjere det med vilje. Alle har, antakeleg, sine eigne grunnar til det meste.

Tusen takk for den enorme flaumen av tilbakemeldingar, og fortsatt god adventstid til alle

Dagens gode gjerning frå underteikna er å vise eit bilete av peparkakehuset som eg og jenta mi på tre og eit halvt år i fellesskap har prestert. Vi er begge samde om at biletet kjem til å auke sjølvkjensla til alle som til no kanskje ikkje har vore heilt nøgde med sitt eige peparkakeprosjekt.

Årets peparkakehus der, altså...

Årets peparkakehus der, altså…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s